Tutustu NGR:n uuteen tuotepäällikköön, Jan Walliniin

Uusi askel uralla houkutteli Jan Wallinia, kun hänelle tarjottiin työpaikkaa NGR:n tuotepäällikkönä. Yksi asia johti toiseen, ja Wallin aloitti kasvavan yrityksen uudessa tehtävässä marraskuun kuudentena päivänä, monien vakuutusalavuosien jälkeen. Nuo vuodet antoivat Wallinille hyvää kokemusta asiakassuhteista, johtamisesta ja prosessiajattelusta.  

Wallinilla on kolme aikuista lasta, ja hän asuu vaimonsa kanssa perhetilalla Vöyrillä . Wallin oli pitkään pohtinut mahdollisuutta kokeilla jotain uutta työelämässä ja päätyi NGR:n porukkaan.

Kierrätys ja kiertotalous ovat aina olleet kiinnostavia aiheita. Haluan pystyä vaikuttamaan ja ohjaamaan meitä kohti kestävämpää yhteiskuntaa. Alalle päätyminen tuntuu sekä merkitykselliseltä että oikealta, sanoo Wallin.

Tuotepäällikkönä olen vastuussa liiketoimintaprosessien teknisestä toteutuksesta, ja tällä hetkellä fokuksena on kehittää prosesseja mahdollisimman tehokkaiksi. Tulen myös olemaan aktiivinen yhteistyökuvioissa asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa. Tuntuu innostavalta saada mahdollisuus olla mukana työssä, joka tähtää vihreään muutokseen, kertoo Wallin.

NGR:n toimitusjohtaja Tobias Hästbacka on erittäin tyytyväinen siitä, että hän on onnistunut rekrytoimaan Wallinin.

Olen henkilökohtaisesti todella iloinen siitä, että yrityksemme kasvaa entisestään Jan Wallinin ansiosta. Hänen asiantuntemuksensa alalla on korvaamatonta, toteaa toimitusjohtaja Hästbacka.