Vihreämpi.
Ystävällisempi.
Parempi.

Vihreämpi.
Ystävällisempi.
Parempi.

Otamme
vastaan

Me
myymme

Meidän konsepti

Meistä

Tiesitkö, että soralla voi nykyään tehdä paljon? Myös unohtuneilla lankuilla ja muulla rakennus- ja purkujätteellä? Että voimme olla tehokkaita, ympäristöä säästäviä ja samalla paikallisia? Nordic Green Recycling tuottaa oikean käsittelyn ja prosessin avulla houkuttelevan tuotteen, jolla on yhteiskunnallinen hyöty ja mahdollisimman pieni ympäristövaikutus – sekä myyjälle, että ostajalle.

Palvelut & tuotteet

Haluatko päästä jätteistä eroon ja samalla olla osa kiertotaloutta? Tai tarvitsetko materiaaleja lankkujen, soran, kiven tai puun muodossa, ja haluat toimia vähähiilisesti ja kestävästi? Sinun valinnoilla on merkitys. Rakennusyritykset, kunnat ja teollisuussektori on asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme.

Aktuellt

Waasa Energy Week – kohtaamisen tärkeys

EnergyWeek on vuosittainen tapahtuma, joka houkuttelee energiateollisuuden asiantuntijoita ympäri maailmaa Vaasaan verkostoitumaan ja kuulemaan alan uusimmista uutisista ja mielenkiintoisimmista innovaatioista. Maaliskuussa NGR osallistui ensimmäistä kertaa Waasa Energy Weekiin, jossa tavoitteena on yhdistää energia-alan tieto, inspiraatio ja tulevaisuuden näkymät. NGR:n tiimillä …

Tutustu NGR:n uuteen tuotepäällikköön, Jan Walliniin

Uusi askel uralla houkutteli Jan Wallinia, kun hänelle tarjottiin työpaikkaa NGR:n tuotepäällikkönä. Yksi asia johti toiseen, ja Wallin aloitti kasvavan yrityksen uudessa tehtävässä marraskuun kuudentena päivänä, monien vakuutusalavuosien jälkeen. Nuo vuodet antoivat Wallinille hyvää kokemusta asiakassuhteista, johtamisesta ja prosessiajattelusta.   …
Läs alla våra artiklar här

“Olen iloinen siitä, että pääsen toteuttamaan tätä Pohjanmaalla. Täällä elinkeinoelämä kukoistaa ja uskallamme olla muutaman askeleen muiden edellä.”

Tobias Hästbacka,
Toimitusjohtaja Nordic Green Recycling