Möt NGR:s nya produktchef Jan Wallin

Ett nytt steg i karriären lockade för Jan Wallins del när han blev erbjuden jobbet som produktchef för NGR. Det ledde till att Wallin den sjätte november tillträdde en ny tjänst i ett växande bolag efter många år i försäkringsbranschen. De åren gav Wallin en bra erfarenhet av kundrelationer, ledarskap och processtänk. 

Wallin har tre vuxna barn och bor på sin släktgård i Vörå tillsammans med sin fru. Wallin hade länge funderat på att få prova på något nytt i arbetslivet och kom i kontakt med gänget på NGR. 

Återvinning och cirkulär ekonomi har alltid varit intressant. Jag vill kunna påverka och föra oss mot ett mera hållbart samhälle. Att landa i denna bransch känns både meningsfullt och rätt, säger Wallin.

Som produktchef är jag tekniskt ansvarig för affärsprocesserna och mitt största fokus just nu är att utveckla processerna så att de blir så effektiva som möjligt. Jag kommer även att jobba nära våra kunder och leverantörer. Det känns roligt att ha fått möjligheten att vara med i arbetet med sikte på en grön omställning, säger Wallin.

NGR:s VD Tobias Hästbacka är mycket stolt över att ha lyckats rekrytera Wallin.

Jag är personligen riktigt glad över att vi som bolag växer ytterligare tack vare Jan Wallin. Hans expertis inom området är ovärderlig, säger VD Tobias Hästbacka.